lørdag den 19. november 2011

hemmelig luffe, og sidste gave i pakkeleg

Jeg nåede den ene luffe, til fredag, men der er jo heller ikke noget krav om at man skal være lige så hurtig, som Charlotte, der lægger delene ind ;-)
Jeg havde besluttet at i år ville jeg lære at strikke handsker, så at prøve med luffer først, er et skridt på vejen. Det er så træls at have lange fingre, så alle købte hansker altid er for små, eller for brede. Det bliver så fortid nu.

Jeg skulle vist have valgt en lidt lysere kontrastfarve, men jeg kan egentlig også godt lide disse farver. Glæder mig til at brodere på dem.

Jeg var for længe siden med i en pakkeleg. Jeg var langsom til at få sendt gaverne ud, fordi jeg ikke rigtigt faldt over de rigtige ting. Jeg havde glemt at jeg manglede at modtage en gave fra spaceblue, så da modtog den, blev jeg glad og overrasket. Den indeholdt nedenstående, og de gaver var lige mig! En sød magnetmemoblok, en hæklet cupkage, et lækkert viskestykke, som jeg tror skal laves til et forklæde til en af de små. Fine lommeletter, manilakort, dejlig duftende sæbe, brodere garn, og et par trolde.
Rigtig hyggelig pakke. Tak skal du have!

fredag den 18. november 2011

Rasmilla strikkemøde i Viborg.

Jeg har ikke haft tid til at skrive om sidste lørdags skønne oplevelse. Det var lige til at blive høj af.
Her er den søde Sanne, der trods sit "nuttede" væsen, bander som en tyrk ;-) Sjov kontrast.


Det var sjovt at være sammen med Dorthe igen, og "lillelyn", "unikarina", og alle de andre strikkehoveder..
Dorthe og jeg blev enige om at nu må der startes en strikkeklub i Viborg, så det vil vi gøre snarest.

Jeg fik købt garn til et par tørklæder. Det sorte er til mit job, som kirkesanger. Det bliver godt at varme halsen i den kolde kirke. Og det orange er jo bare skønt.


Hvad jeg ikke havde forventet var at jeg blev forelsket i et større projekt. Denne model Clementine, var jeg fuldstændig vild med. Der var ikke så mange farver at vælge imellem, så det blev ikke en yndlingsfarve, men jeg skal nu nok blive glad for denne grønne alligevel.

lørdag den 12. november 2011

Så er det idag! Rasmilla strikkemøde.


Jeg har glædet mig rigtigt længe til at være med til strikkemødet i Viborg.
Sidste gang var det så hyggeligt, og nu bliver det sjovt at møde de mennesker jeg har lært at kende siden.
Lad os nu se hvor meget jeg bliver lokket til at købe;-)

mandag den 7. november 2011

Hemmelige luffer del 1


Jeg fik hurtigt strikket første del af lufferne, og synes der er laaangt til fredag. På den anden side så kom fællesstrikprojektet lige på et tidspunkt hvor jeg havde gang i alt for mange ting i forvejen, så de får min opmærksomhed indimellem.

Hvor er der altså mange ting at lære i strikverdenen. Jeg troede jeg kunne strikke, da jeg tog det op igen for 4 år siden, men hold op hvor er der stadig meget at lære.

onsdag den 2. november 2011

Strik i fællesskab hos Kaae


Jeg skal lige klemme et lille projekt ind imellem alt det andet jeg strikker på, for Charlotte laver en fællesstrikning på sin side.
Vil du ikke være med?

tirsdag den 1. november 2011

Kreative dage. Del 2

Jeg er egentlig ikke kommet over den dejlige tur til Fredericia. Jeg sidder begravet i mit nye stash. Har stablet det op på begge sider af mig i sofaen, og nyder at kigge på farverne, BOGEN, og er begyndt at strikke chilisko i dobbeltstrik. Tænk at man kan sidde og se en video på youtube, og så lære nye teknikker.


Jeg fik også købt nogle smarte kabelpinde til snoninger. Noget snor og lukkedimser til maskemarkører (krejlesnydt til at købe nogle i sølv for 100kr, hvornår lærer jeg at sige fra)
Fik en gratis parfume hos Alt om håndarbejdes stand, ved medbringelse af en kupon fra sybladet.
Der købte jeg også en bog om tøj til bamser, og mine drenge har valgt tre sæt de gerne vil have til deres build a bear.
Og så købte jeg garnet til vinderen af min give away.
Og en snor med koralsten. Jeg elsker den dybe røde farve.
Ålerusen havde nogle sjove visitkort, og det var fedt at hilse på Julia. Kunne jo fortælle at jeg har lavet en nessie.




Denne er desværre ikke så tydelig, det er et nyt design af Charlotte Kaae, som vist bliver tilgængelig snart. Den er rigtigt smuk.



Heller ikke det bedste billede, men geilsk havde en skøn nytænkning af strik i denne kjole. Tænk at være så dygtig. Måske en idé til mit kobberbryllup om 5 år:-)